NL / EN
EN

mei 21, 2020

Innofest-zomer gaat door in nieuwe vorm

Dat het kabinet vanwege covid-19 alle evenementen tot in ieder geval 1 september verbood, was ook voor Innofest een grote klap. Met het annuleren van de festivals, vielen namelijk ook de fysieke testlocaties voor onze startups weg. Nu waren we het er snel over eens dat we met het team naar alternatieven op zoek zouden gaan. Om voor zoveel mogelijk van de al door ons geselecteerde ondernemers een testplek te regelen, óók deze zomer.

Inmiddels mogen we de wereld laten weten dat de laatste obstakels hiervoor zijn weggenomen! We gaan deze zomer dus door met testen. Niet op festivals, wel in living labs. Daarom ook veel dank aan het Samenwerkingsverband Noord-Nederland en SIA, die dit mede mogelijk maken. In het opiniestuk dat Linda vorige maand in Het Financieele Dagblad schreef, legde ze al uit waarom blijven testen zo belangrijk is.

We zijn momenteel met diverse partijen in gesprek om deze living labs op te zetten. Dit willen we in ieder geval in elk van de noordelijke provincies doen. Ook onderzoeken we verschillende virtuele testmogelijkheden, zoals tijdens de online editie van Oerol (zie de nieuwsbrief). Zodra over dit alles nieuws te delen is, doen we dit uiteraard via onze website en socials.

Website by HOAX Amsterdam