NL / EN
EN

augustus 17, 2021

Test jouw duurzame innovatie uit regio Utrecht dit najaar op een living lab of festival?

Innofest is er voor ondernemers die impact willen maken. Wil je jouw product of dienst binnen het thema ‘gezond gebouwde omgeving en/ of de energietransitie’ naar de markt brengen of doorontwikkelen? Vroegtijdig testen in de praktijk brengt belangrijke innovatieve oplossingen sneller op de markt.

Testen, testen, testen

Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom geloven we bij Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest, voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpt Innofest startups met het vormgeven van een succesvolle test en koppelt ze aan living labs. Dit zijn testlocaties die zo dicht mogelijk bij de realiteit komen. Een tweetal locaties in Utrecht staan dit najaar (periode oktober/november) op de agenda.

ValidatieLab Utrecht

In de regio Utrecht zal Innofest de komende twee jaar elk jaar 8 start- en scale-ups begeleiden bij het testen op diverse living labs. Het Innofest Validatielab werkt met ‘challenges’. Organisaties die binnen de sectoren energie en bouw actief zijn, dienen vraagstukken in waar ze tegenaan lopen of niet uitkomen. Dit jaar hebben onder meer Gemeente Utrecht en Bevrijdingsfestival Utrecht een challenge ingediend. De best passende start- of scale-ups worden geselecteerd, doen mee aan het programma en inspireren de organisaties om tot oplossingen te komen. Tegelijkertijd biedt dit ondernemers kansen om in contact te komen met potentiële afnemers. Win-win dus.

Bang voor de maatregelen in je portemonnee? No worries. Wij nemen de kosten voor de productie voor onze rekening.

Meld je vóór 1 september aan als start- of scale-up aan voor een test en verzamel bewijslast voor je volgende stap!

Vragen? Op 24 augustus organiseren we een online Ask me Anything waarin we al jouw prangende vragen beantwoorden. Meld je hier aan.

Contact oc.ts1721405653efonn1721405653i@thc1721405653ertub1721405653aleit1721405653adila1721405653v1721405653 voor alle vragen die je hebt. Meer informatie kun je ook hier vinden.

Website by HOAX Amsterdam