NL / EN
EN

januari 21, 2021

De virtuele ESNS x Innofest innovatietour

Meld je aan voor een virtuele innovatietour bomvol innovatie, inspiratie én persoonlijke testresultaten @ Eurosonic Noorderslag.

Normaal gesproken trekt de fine fleur van de Europese festivalindustrie in de tweede week van januari naar het mooie Groningen voor het showcasefestival Eurosonic Noorderslag (ESNS). Maar ja, corona. Gelukkig zijn noorderlingen doorgaans niet voor één gat te vangen, en was er dit jaar een digitale editie. Met net als in het ‘oude normaal’ concerten, een conferentie én innovatietests. 

Namens Innofest hebben er vorige week een drietal startups hun innovatie getest. Zo halen ze bewijslast op om hun product of dienst nóg beter te maken. Hoe ze dat precies deden, daarover lees je hier meer. Ben je benieuwd hoe dat er in de praktijk uit zag?

Dat laten we graag zien aan de hand van een virtuele innovatietour op donderdag 28 januari van 16.00-17.00 uur. Onze innovatie expert Chris neemt kijkers mee in ervaringen van impact ondernemers en hun testcase op ESNS, vol inspiratie én learnings. We hopen van harte dat je deze innovatietour vanuit huis met ons doorloopt en zo de dynamiek van een pilot op een van onze living labs ervaart.

Laat jij je inspireren? Laat het ons weten via dit aanmeldformulier!

Website by HOAX Amsterdam