NL / EN
EN

januari 11, 2021

Deze ondernemers testen hun innovatie op de digitale editie van ESNS

Het Groningse festival ESNS is de eerstvolgende locatie waarop testen mogelijk is. Dit festival vindt plaats van 13 t/m 16 januari en wordt volledig digitaal georganiseerd. Drie impact ondernemers krijgen de kans om hier komende week alsnog hun innovatie te testen. Hoe ze dat doen? Dat lees je hier!

Dropper – De slimme fietskoerier

Dropper biedt totale ontzorging op het gebied van bezorging. Deze slimme fietskoeriers weten hoe lastig last-mile delivery kan zijn en daarom maken zij het makkelijk. Voor de crewleden van ESNS bieden ze van 13 t/m 16 januari een gebundelde oplossing voor last-minute uitdagingen op het gebied van bezorging. Ze monitoren de last minute ritjes van A naar B en verzamelen feedback over de uitdagingen die hierbij komen kijken. ESNS blijft doen waar ze goed in zijn, Dropper doet de rest.

 

LeaseShirt – Crewkleding tegen textielverspilling

Crewshirts belanden na een festival of evenement vaak achterin de kast. Ronduit zonde vonden de ondernemers van LeaseShirt. Daarom bedachten zij een duurzaam alternatief om de vervuilende textielindustrie tegen te gaan. Een service die evenementen de kans biedt om universe crewkleding te huren in plaats van steeds opnieuw te laten maken. 

Van 13 t/m 16 januari tijdens de digitale editie van Eurosonic Noorderslag draagt de crew achter de (online) schermen een speciaal ontworpen crewshirt. Hiermee testen de ondernemers draagcomfort & kijken ze welk design het beste aansluit bij de doelgroep. 

GOODR – Gratis doneren door online te zijn

GoodR ademt digitaliteit. Voor deze impactmakers is de digitale editie van #ESNS dus een absolute thuiswedstrijd. Met dit online platform doneer je simpelweg door online te zijn.

Van 13 t/m 16 januari testen de ondernemers of hun installatieflow nu echt zo lekker ‘flowt’ onder de crew en het publiek van Eurosonic. Gratis doneren aan je favoriete doel was nog nooit zo makkelijk. 

 

Website by HOAX Amsterdam