NL / EN
EN

januari 12, 2021

Innofest op conferentieprogramma ESNS: panelsessies en podcast

Vanaf 13 t/m 16 januari vindt de digitale editie van Eurosonic Noorderslag plaats. Naast het begeleiden van een drietal testcases, levert Innofest ook een bijdrage aan het conferentieprogramma. Het gaat om de volgende panelsessies en podcast.

Donderdag 14 januari, 12.30 – 13.30
‘The Next Festival – How Innovation Gets A Spot In Your Organisation’

Tijdens deze livesessie gaan onze innovatie-expert Chris Glerum en producent Rob van Wegen in op de toekomst van innovatie op festivals. Lees hier meer over de sessie. Aanmelden kan tot woensdag 13 januari, door een mailtje te sturen naar oc.ts1721063149efonn1721063149i@bor1721063149.

Donderdag 14 januari, 19.30 – 20.30
‘Founder Talks #15 – Validation’

Tijdens deze door Innofest en Founded in Groningen georganiseerde ‘Founder Talks’, gaat onze directeur Linda Vermaat in gesprek met Paul Grimmius, mede-oprichter van Paradigm, en Merel van der Wees van alumnus Studio Bleep. Aan bod komen zaken als ondernemerschap en het belang van valideren. Je volgt de sessie via een livestream of op een later moment als podcast. Aanmelden doe je hier.

Zaterdag 16 januari, 15.30 – 16.30
 ‘The Next Festival – Building Back Better’

Linda is ook de moderator van deze livesessie, waarbij drie gasten in gesprek gaan over de toekomst van de festivalsector. Hoe kunnen we het adagium ‘never waste a good crisis’ omarmen als de festivalweides later dit jaar weer volstromen? Naast onze producent Rob schuiven ook Lyke Poortvliet van Green Events & ADE Green én Ruben Bosch van ons partnerfestival Welcome to the Village aan. Lees hier meer over deze sessie en hoe je je aan kan melden.

Website by HOAX Amsterdam