NL / EN
EN

augustus 8, 2020

De eerste testresultaten zijn binnen

Ondanks de brandende hitte werd er gisteren heel hard gewerkt bij Paradigm Biergarten. We kunnen dan ook met een grote lach op ons gezicht zeggen dat de eerste dag testen met Innofest op een living lab – dat geen festival is – een succes was. Hieronder een overzicht van de testresultaten van dag 1. Was je ook bij Paradigm Biergarten en heb je feedback op één van de ondernemers, geef het hier.

 

FULFoods – 28 online questionnaires, 15 diepte interviews

Op vrijdag deelden de ondernemers samples uit en stond het microalgendrankje op de menukaart van Paradigm Biergarten. Vooral vrouwen tussen de 25 en de 35 en milieubewuste mannen tussen de 30 en 35 waren enthousiast. De naam op de menukaart ‘refreshFUL’ was onduidelijk voor terrasgangers. Vandaag en morgen experimenteren de ondernemers daarom met nieuwe benamingen.

LeaseShirt – “Dit shirt plakt minder”

Meer dan 10 crewleden liepen rond in de multi-inzetbare shirts van LeaseShirt. Het zwarte shirt was iets warmer dan de normale crewshirts, maar plakte niet. Dat werd als een grote plus ervaren. Vandaag lopen er weer crewleden rond in de shirts en na het festival gaat de ondernemer in gesprek met de organisatie van Paradigm om input te verzamelen over onder andere het financiele plaatje van het product.

FemAlert – van “dit is fantastisch” tot “vrouwengezeik”

Om de test van FemAlert kan je niet heen. Op elke tafel ligt een flyer, zowel als je de wc in als uit gaat kijk je naar hun poster en er staan echte FemAlert shotjes op het menu. Het platform gericht op het inzichtelijk maken van grensoverschrijdend gedrag roept wisselende reacties op: Van”dit is fantastisch” tot “vrouwengezeik”. Naast feedback op hun platform, voeren de oprichters ook een A/B test uit met twee verschillende posters. Vandaag is de tweede versie aan de beurt

 

Website by HOAX Amsterdam