NL / EN
EN

augustus 7, 2020

Test mee vanaf het terras

Wil jij startende ondernemers helpen met het verder verbeteren van hun prototypes? Dan zit je goed in Biergarten Paradigm. Innofest biedt dit weekend vier impact startups de kans om hun prototype te testen en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

LeaseShirt – Multi-inzetbaar crewshirt

Crewshirts belanden na een festival of evenement vaak achterin de kast. Hergebruik van deze shirts bespaart daarom een hoop grondstoffen. Daarom ontwikkelden de oprichters van LeaseShirt een multi-inzetbaar festivalshirt: de crew van Biergarten Paradigm loopt dit weekend in de eerste versie rond. Je kan deze ondernemers helpen door je mening te geven over het shirt.

Online enquête Lease Shirt

FULFoods– Frisdrank van microalgen

Microalgen absorberen CO2 op een meer efficiënte manier dan bomen en gebruiken geen schaarse landbouwgrond. Met dit uitgangspunt ontwikkelden de ondernemers van FULFoods een CO2-negatieve frisdrank van microalgen die je dit weekend in de Biergarten kan proeven. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag delen ze samples en vragenlijsten uit bij de bar. Ook vind je het drankje op de bestelpagina van Biergarten Paradigm.

Online enquête RefreshFUL

FemAlert – Veiliger uitgaan voor iedereen

FemAlert is een platform dat streeft naar veilig uitgaan voor iedereen. Op hun platform is het mogelijk om op een laagdrempelige manier melding te maken van ongepast gedrag tijdens het uitgaan. Dit weekend gaan ze graag hierover met bezoekers van Biergarten Paradigm in gesprek. Je vindt FemAlert vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag in hun stand naast de bar of komt met ze in contact via de bestelpagina van Biergarten Paradigm.

Online enquête FemAlert

Compost board – Biologisch afbreekbaar bouwen

Om de klimaatcrisis aan te pakken, zullen we meer en meer mét de natuur moeten samenwerken. Met die gedachte in het achterhoofd is ‘compost board’ ontwikkeld door de startup Rik Makes. Een materiaal dat vergelijkbaar is met hout, maar vanzelf afbreekt tot vruchtbare vezels voor de bodem. De timmerman van Paradigm ging voor het eerst met dit product aan de slag, en het resultaat is dit weekend in de Biergarten te zien. Laat vooral weten wat je ervan vindt!

Online enquête Rik Makes

Website by HOAX Amsterdam