NL / EN
EN

juni 12, 2020

Innofest Testbox uitverkocht!

Wauw. Binnen één week is het Oerol-Testpanel 100 man sterk en is de Testbox helemaal uitverkocht. Super om te zien hoe veel mensen enthousiast worden van het verder helpen van innovatieve ondernemers. Wil je ook in dit testpanel maar ben je net te laat? Aanhaken bij de livesessies kan nog steeds. Je geeft dan feedback op bijvoorbeeld de uitstraling van een product. Bekijk hier het programma van de Innofest Test Teevee.

De koelkast van onze producent Rob wordt steeds leger. Hij leverde de eerste Innofest Testboxen al persoonlijk af bij mensen thuis. Waarom niet per post? Veel van de producten – zoals de veganistische kaas van Willicroft – kunnen niet lang buiten de koeling bestaan. Ook bij Innofest leren we veel van deze nieuwe manier van testen…

Website by HOAX Amsterdam