NL / EN
EN

december 14, 2019

Innofest zoekt drie freelance start-upscouts

De wereld heeft te maken met veel grote uitdagingen. Duurzame en sociale innovaties zijn nodig om deze uitdagingen aan te pakken. Toch halen veel impact-innovaties de markt niet, onder andere omdat ze onvoldoende getest zijn. Innofest helpt deze ondernemers richting de markt door hun de mogelijkheid te geven om in de praktijk te testen binnen de infrastructuur van een festivals. Om dit goed te kunnen doen, moeten de juiste mensen weten dat we er zijn. Daarom stelt Innofest per januari drie mensen als freelance start-upscout aan voor twee dagen in de week van 1 januari tot 1 mei.

De start-upscouts zoeken ondernemers die hun innovatie verder kunnen brengen door een praktijktest op een festival en verbinden ze met Innofest. Ben je van mening dat ondernemerschap gebruikt moet worden om de wereld mooier te maken? Heb je een groot netwerk en aantoonbare ervaring binnen de innovatie- en start-upscene? Ben je niet vies van netwerken? Grote kans dat jij de persoon bent waar we naar op zoek zijn! Check hier de hele vacature. Wacht niet te lang met solliciteren want de uiterlijke deadline is al over een week.