NL / EN
EN

september 4, 2019

Innofest X Into The Great Wide Open 2019

De tentstructuur van Tensail is ingepakt, de tuktuk-ambulance is weer onderweg naar de Haagse Hogeschool, het innovatieve douchesysteem is terug bij de engineer en vrijwilligers van Into The Great Wide Open moeten weer wennen aan ‘gewoon’ met de pin betalen in plaats van met EasyPay.

Na vier innovatiepilots op Into The Great Wide Open zit het laatste Innofest-festival van 2019 er officieel op. Maar voor de ondernemers begint het nu pas. De komende periode zijn ze druk bezig met het verwerken en doorvoeren van de opgehaalde resultaten, om zo snel en effectief mogelijk de stap naar de markt te maken. Verschillende Innofest-alumni is dit al gelukt. Afgelopen weekend voorzag de groene batterij van alumnus Greener het festival van groene stroom als vervanging van vervuilende dieselaggregaten. Verder werkten er dit jaar twee keer zoveel nieuwkomers als vrijwilliger op het festival vergeleken met vorig jaar. Daar was ondernemer Hooman van New Faces erg blij mee. Vorig zomer testte hij op drie festivals hoe nieuwkomers succesvol in een organisatie opgenomen worden. Hij ontwikkelde hier een module voor met als doel dat niemand raar opkijkt van nieuwkomers in een organisatie.

Check hieronder de verschillende innovatiepilots van Innofest op Into The Great Wide Open 2019.

Website by HOAX Amsterdam