NL / EN
EN

juni 14, 2024

Innofest is op zoek naar een Hoofd Communicatie & Signing

Innofest zoekt een communicatiemedewerker per 1 september voor 4 dagen in de week. De functie is voor 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Solliciteer vóór 11 juli 12.00 uur door te mailen naar oc.ts1721063760efonn1721063760i@nil1721063760eh1721063760. Haar kun je ook al je vragen stellen.

DE FUNCTIE

Als bevlogen hoofd communicatie heb je een grote passie voor duurzame en sociale innovatie. Onder jouw leiding blijft Innofest een sterk en aantrekkelijk merk. Je geeft leiding aan een communicatie junior en een stagiair. Ook heb je in aanloop naar de festivals contact met onze vormgever en video- en fotograaf. Zowel in tekst als in beeld ben jij in de lead voor onze organisatie.

Jij zorgt bij elk festival dat de innovaties uitnodigend zijn voor het publiek en dat Innofest herkenbaar is op de verschillende locaties, bijvoorbeeld d.m.v. signing of andere aankleding. Om dit te bereiken heb je elke week een casemeeting met de producent en test expert en begeleid je de ondernemers in sessies op weg naar het festival. Jij bent de schakel tussen de innovators, het communicatieteam van het festival en de betalende partners, en zorgt ervoor dat ieders belangen gediend worden. Tot slot beheer je de begroting.

WIE/WAT ZOEKEN WE

 • Creatief en sturend: je bent het aanspreekpunt van de verschillende ondernemers over hun test op het festival als het gaat om communicatie. Jij denkt mee met de slogans en schrijft wervende teksten. Ook durf je beslissingen te maken. 
 • Gevoel voor esthetiek. Je weet wat mooi is en wat past binnen de Innofest stijl.
 • Goed overzicht: naast je eigen taken, heb je overzicht over wat de communicatie junior en de stagiair doen. Je bent inlevend, enthousiasmerend en bewaakt de grenzen waardoor mensen het fijn vinden om met jou te werken en weten wat ze aan je hebben. 
 • Kan goed deadlines bewaken. Als het festival nadert, zorg jij dat alle materialen op tijd op locatie zijn en dat de paklijst kloppend is.
 • Sociale vaardigheden: je bent energiek, verbindend en daadkrachtig.
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid: Je kunt moeiteloos schakelen tussen projecten, partners en festivals, en houdt je hoofd koel, zelfs in uitdagende situaties.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Engels en Nederlands.
 • Bereidheid tot flexibel werken: gezien festivals vaak in het weekend plaatsvinden, ben je bereid om af en toe in het weekend te werken.
 • Relevante werkervaring. Je hebt drie tot zes jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een senior functie met een uitdagende mix van communicatiewerkzaamheden, duurzame en sociale innovatie en festivals.
 • Impactgedreven organisatie met een platte bedrijfscultuur en een gezonde mix tussen op kantoor en thuis werken. We komen op de dinsdag samen in Amsterdam en op de donderdag samen in Groningen. Deze dagen zijn verplicht. 
 • Een arbeidscontract van 32 uur met marktconform salaris voor 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passende onkostenvergoeding (o.a. reis- en telefoonkosten).

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

 • Wil je solliciteren? Stuur je CV en korte motivatie naar Helin Güler oc.ts1721063760efonn1721063760i@nil1721063760eh1721063760. De deadline voor deze vacature is 11 juli 2024 om 12:00 uur
 • Op 16 juli vinden de eerste gesprekken plaats en op 23 juli de tweede gesprekken. Mocht je op vakantie zijn dan kun je ook online inbellen.  
 • Je begint per 1 september. 
 • Innofest streeft naar een diverse samenstelling van het team en bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar kandidaten die de verscheidenheid aan perspectieven binnen de organisatie vergroten.

Bekijk hier de website van Innofest en hier de jaarvideo

Website by HOAX Amsterdam