NL / EN
EN

mei 1, 2024

Innofest is op zoek naar een stagiair projectmedewerker!

Innofest zoekt per 1 september 2024 een stagiair projectmedewerker die ons ondersteunt bij het testen van startups op festivals. De stage is voor 3 of 4 dagen in de week en de stageopdracht is voor 6 maanden. Solliciteer vóór 7 juni door je cv + motivatie te mailen naar oc.ts1721065623efonn1721065623i@nib1721065623or1721065623

DE OPDRACHT

Als stagiair(e) projectmedewerker loop je mee en help je mee om de projecten gestructureerd te laten verlopen. Je hebt contact met onze ondernemers zodra ze geselecteerd zijn en leert dus ook veel over hun innovaties. Je leert het maken van een planning en bespreekt dit met de teamleden. Daarnaast ben je niet te missen op onze festivals en living labs, zodat je kan ervaren hoe het testen in de praktijk eraan toe gaat. Ons team werkt nauw samen en ziet elkaar 2 dagen in de week. 

MUST HAVES

> Jij hebt interesse in duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie;
>
Je houdt van overzicht en bent gestructureerd. Wellicht heb je al eens gewerkt met een CRM systeem (wij werken met Airtable);
>
Je bent sociaal en communicatief sterk;
>
Je kan zelfstandig werken, maar vraagt ook om hulp als je er niet uitkomt;
>
Je bent bereid om soms tijdens het weekend stage te lopen (festivals zijn in het weekend).

NICE TO HAVES

> Je bent goed in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
>
Je bent bedreven in contact maken via email of telefoon met mensen buiten het team, om zo de informatie te krijgen waar jij naar op zoekt bent.

WIJ BIEDEN

> Een stageplek voor 3 of 4 dagen in de week voor een periode van 6 maanden (zodat je het hele festivalseizoen meepakt), waarvan je 2 dagen per week op kantoor zit. We hebben een kantoor in Amsterdam en in Groningen. De andere dag(en) werk je vanuit huis;
>
Een dynamische klus waarin ondernemerschap, duurzame innovatie en festivals samenkomen;
>
Je maakt kennis met ons innovatie- en duurzaamheidsnetwerk en blijf hier ook onderdeel van;
>
Let op: dit gaat niet om een afstudeerstage, maar om een meeloopstage;
>
De stagevergoeding bedraagt E 500, – per maand op basis van 40 uur per week. Plus reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding en telefoonkostenvergoeding.

OVER INNOFEST

Onvoldoende testen van een prototype kost ondernemers een hoop tijd, geld én energie. Omdat het belangrijk is dat innovaties met maatschappelijke impact effectief en succesvol de markt opkomen, helpt Innofest ondernemers met het vormgeven van een pilot en koppelt ze vervolgens aan een testlocatie. Eerder waren dit alleen festivals – omdat zij een tijdelijke minimaatschappij zijn waarbinnen goed getest kan worden – maar vanaf maart 2020 bieden we ook andere living labs aan, zoals campings.

REAGEREN

Is dit iets voor jou? Wij zijn benieuwd waarom je stage wilt lopen bij Innofest. Vertel ons kort en bondig waarom jij dit bij ons wilt doen, wat je bij ons wilt leren en wat je ons gaat bieden. Solliciteer vóór 7 juni door een email te sturen naar oc.ts1721065623efonn1721065623i@nib1721065623or1721065623 en hopelijk kunnen we binnenkort samen aan de slag!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 juni.

Website by HOAX Amsterdam