NL / EN
EN

augustus 11, 2022

Innofest X Lowlands: van trash naar treasure

In Biddinghuizen gaat op vrijdag 19 augustus één van de grootste popfestivals van Nederland weer van start gaat: Lowlands. In samenwerking met Green Deal Circular Festivals en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat faciliteert Innofest voor het eerst een innovatietest op dit festival, een primeur om trots op te zijn. 

Wat gaat er gebeuren? De ondernemers van UPPACT verzamelen na afloop van het evenement het afval van de festivalcamping en nemen dit mee naar hun loods in de Eemshaven. Hun innovatie, de UnWastor, recyclet al het plastic en textielafval om er vervolgens nieuwe producten van te kunnen maken. Die producten, denk aan een campingtafel of een rijplaat, zijn volgend jaar dan weer op Lowlands te vinden. Circulariteit in optima forma!

Hou onze socials in de gaten voor updates over deze test.

Website by HOAX Amsterdam