NL / EN
EN

september 20, 2021

Oproep voor innovatieve ondernemers: test je prototype op ESNS 2022

Van 19 t/m 22 januari 2022 zijn er nieuwe testplekken beschikbaar op het grootste showcasefestival van Europa: Eurosonic Noorderslag (ESNS). De thema’s sociale inclusie en duurzaamheid staan dit jaar hoog op de agenda bij ESNS, ondernemers die binnen deze thema’s actief zijn, hebben een grotere kans op een testplek. De praktijktests vinden in principe offline plaats op een van de locaties van het festival. Gooit corona nog steeds roet in het eten? Dan testen we net als in 2021 online.

Let op: aanmelden kan tot 1 november.

Vroegtijdig testen in de praktijk brengt belangrijke innovatieve oplossingen sneller op de markt. Negen van de tien innovaties faalt. Vaak omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld én energie. Innofest zorgt ervoor dat deze stap naar de markt voor steeds meer startups wél succesvol is. Dit doen we door ondernemers te helpen met het vormgeven van een succesvolle test en ze vervolgens te koppelen aan een testlocatie.

Wil je meer informatie? Mail oc.ts1721066153efonn1721066153i@ein1721066153alem1721066153. Aanmelden kan tot 1 november.

Meld je hier aan.

Voorwaarden

  1. Je prototype is innovatief
  2. Testen op een living lab heeft een duidelijke meerwaarde voor je product of dienst
  3. Het prototype heeft (in de toekomst) een business case
  4. Jouw innovatie komt uit Noord-Nederland
  5. Je bent beschikbaar tijdens de 4 Innolessen en de pitchmiddag
Website by HOAX Amsterdam