NL / EN
EN

augustus 23, 2021

Circulaire ondernemers uit Almere gezocht voor Innofest Test Teevee

UPALMERE!, PRICE en Innofest slaan de handen ineen. Voor een nieuwe editie van Innofest Test Teevee zijn we op zoek naar 3 start en/of scale-ups die zich bezighouden met circulariteit in de bouw en/of ict/tech. Meld je aan vóór 29 september en verzamel bewijslast voor je volgende stap!

Testen, testen, testen

Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom gelooft Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpen wij ondernemers met het in een zo vroeg mogelijk stadium testen van hun prototypes. Op festivals, living labs of met Innofest Test Teevee.

Innofest Test Teevee

Bij Innofest Test Teevee gaan ondernemers onder leiding van de innovatie-experts van Innofest in gesprek met een online of offline testpanel. De panelleden kunnen op verschillende onderdelen van de innovatie feedback leveren: van het verhaal achter je product tot de smaak en de verpakking. Zo halen ondernemers in korte tijd veel waardevolle data op, die ze kunnen gebruiken om hun product verder te verbeteren. Kijk om een indruk te krijgen van Test Teevee deze video van Oerol 2020. 

Voorwaarden om deel te nemen

Om deel te kunnen nemen aan deze editie van Test Teevee, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. Je prototype is innovatief 
  2. Je innovatie is circulair en richt zich op een van de volgende sectoren: bouw en/of ict/tech 
  3. Je onderneming heeft de ambitie om te groeien en veel impact te maken 
  4. Je hebt nu (scale-ups) of in de toekomst (start-ups) een business case 
  5. Je haalt duidelijke meerwaarde uit het testen met Innofest Test Teevee 
  6. Je onderneming is gevestigd in de gemeente Almere of gaat dit in de toekomst doen

Meld je aan voor deze speciale editie van Test Teevee en verzamel bewijslast voor je volgende stap! Dit kan tot 29 september via deze link.

Bang voor de gevolgen in je portemonnee? Goed nieuws: UPALMERE! en PRICE nemen de kosten van de productie voor hun rekening. 

Website by HOAX Amsterdam