NL / EN
EN

augustus 2, 2021

Voedselinnovaties gezocht voor de Waddeneditie van Test Teevee!

Visit Wadden, het Waddenfonds & Innofest slaan de handen ineen. Voor een speciale editie van Innofest Test Teevee 2021 zijn we op zoek naar 4 voedselinnovaties die een sterke band met het Waddengebied hebben. Ben jij een ondernemer, startup, cateraar, voedselproducent, werkzaam in de horeca en/of boer? Meld je dan aan.

Fotografie: Marcel van Kammen

Het concept
De Waddeneditie van Test Teevee is onderdeel van het programma ‘Waddengastronomie versterkt Werelderfgoedbeleving’ en heeft als doel om de komende jaren de gastronomie van het Waddengebied op de kaart te zetten. Innofest Test Teevee levert hier een bijdrage aan door ondernemers de kans te geven hun voedselinnovaties te testen op festivals als Oerol en Into the Great Wide Open.

Bij Innofest Test Teevee gaan ondernemers onder leiding van de innovatie-experts van Innofest in gesprek met een online of offline testpanel. De panelleden kunnen op verschillende onderdelen van de innovatie feedback leveren: van het verhaal achter je product tot de smaak en de verpakking. Zo halen ondernemers in korte tijd veel waardevolle data op, die ze kunnen gebruiken om hun product verder te verbeteren. Kijk om een indruk te krijgen van Test Teevee deze video van Oerol 2020.

Meld je aan voor de Waddeneditie van Test Teevee en verzamel bewijslast voor je volgende stap!

Voorwaarden om deel te nemen
Om deel te kunnen nemen aan deze editie van Test Teevee, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:
– Het prototype is innovatief
– De innovatie valt in de categorie eten en drinken
– Je haalt duidelijke meerwaarde uit het testen met Innofest Test Teevee
– Het prototype draagt nu of in de toekomst bij aan een betere wereld
– Je hebt nu of in de toekomst een business case
– Je onderneming komt uit het Waddengebied of heeft er een sterke link mee

Bang voor de gevolgen in je portemonnee? Goed nieuws: Visit Wadden en het Wadden fonds nemen de kosten van de productie voor hun rekening.

Aanmelden kan t/m 30 september via deze link.
Wil je meer te weten komen? Contact onze collega Melanie (AT) Innofest.co

Website by HOAX Amsterdam