NL / EN
EN

juli 25, 2021

‘Motorrijders weten dat veiligheid belangrijk is, maar doen er niks mee.’

Vandaag staat CASTODIAN voor de derde dag op een rij op het WK Superbike. De test gaat ontzettend goed. Er is een flinke stroom aan mensen die meer willen weten over de innovatie. Wat is het meest opvallende dat de ondernemers tot nu toe hebben gehoord?  We vroegen het Bart Balm, een van de ondernemers van CASTODIAN.

‘Veel mensen wéten wel dat veiligheid belangrijk is. Maar alsnog hebben ze een helm die bijvoorbeeld al veel te oud is. Dat is zo zonde.

Gelukkig merken we dat we meer bewustzijn creëren door ons verhaal te vertellen. Dat zien we ook in onze test. Nadat we met de aanwezige motorrijders hebben gekletst over het belang van een veilige helm, scoren ze 20% beter op onze vragenlijst. Dat is precies waar we naar op zoek zijn.’

Ben jij vandaag op bezoek bij de WK Superbike en wil je je kennis over veiligheid op een motor eens testen? Kom naar teststand van CASTODIAN. Je vindt ze tussen alle voedselverkooppunten.

Website by HOAX Amsterdam