NL / EN
EN

juni 14, 2021

Webinar Uitnodiging: Help startups in jouw regio met testen.

Schuif aan bij het Innofest ValidatieLab en bied innovatieve startups de kans hun prototypes te testen in living labs. Door mee te doen, vergroot je de slagingskans van startups en zichtbaarheid van jouw programma’s.

In het kader van Innofest ValidatieLab organiseren we deze online webinar waarin onze partners Impact Hub en Get in the Ring vertellen over het belang van testen en het groeiende ecosysteem van innovatiekoplopers.

Ook vertellen we je meer over het ValidatieLab dat mogelijk is gemaakt door de One Single Hub subsidie die we toegekend hebben gekregen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zij geloven in de effectiviteit van onze aanpak waarmee we in een vroege fase de belangrijkste aannames van ondernemers valideren. Op deze manier halen de startups cruciale bewijslast op voor een succesvolle marktlancering. Met de bewezen Innofest-methodiek worden ondernemers klaargestoomd voor een praktijktest op een living lab.

Wij zijn op zoek naar meer relevante partnerships voor het ValidatieLab. Meld je aan voor de webinar en ontdek waarom jij zou moeten aanhaken!

Webinar ‘Help startups in jouw regio met testen’
Donderdag 17 juni 11:00 – 11:45
Meld je aan via deze link

Website by HOAX Amsterdam