NL / EN
EN

mei 17, 2021

Koop een Test Teevee box, doe mee & help impact voedselinnovators op Oerol 2021

Houd jij van discussiëren over eten? Vind jij dat het design van een product van invloed is op jouw keuze in de supermarkt? Help voedselondernemers met jouw ongezouten of misschien juist gezouten mening! Bestel een Oerol Test Teevee testbox.

Oerol en Innofest presenteren net als vorig jaar Oerol Test Teevee #testingathome. Tijdens deze interactieve online show testen hosts Wilbert van de Kamp of Linda Vermaat samen met jou een innovatief voedselproduct, vraagstuk of nieuwe ontwikkeling.

Tijdens deze sessies proef jij de producten en geef je feedback. Jouw input helpt deze voedselondernemers om een betere product-market fit te verkrijgen. Zodat zij een grotere kans hebben op succes in het (online) supermarktschap.

Wil jij jouw smaakpapillen inzetten voor verandering? Bestel hier een Oerol Test Teevee testbox. Twijfel niet te lang, want we hebben een beperkt aantal boxen. In een testbox (€ 19,50 incl. verzending) zitten producten van vijf ondernemers.

Wat staat je te wachten?
Oerol Test Teevee bestaat uit drie sessies. Jouw input is zeer waardevol voor de ondernemers, daarom verwachten we dat je online aanwezig bent bij (tenminste) één sessie per product. Om dit makkelijker te maken, hosten we elke sessie twee keer. Je hebt dus twee keer de mogelijkheid om aan te haken. Tijdens elke sessie staat één of twee ondernemers en hun producten centraal.

Weekend 1 – gehost door Wilbert
Vrijdag 11 juni – 16:00 uur tot 17:00 uur – product 1
Zaterdag 12 juni – 16:00 uur tot 17:30 uur – product 2 & 3
Zondag 13 juni – 10:30 tot 12:00 uur – product 4 & 5

Weekend 2 – gehost door Linda
Vrijdag 18 juni – 16:00 uur tot 17:00 uur – product 1
Zaterdag 19 juni – 16:00 uur tot 17:30 uur – product 2 & 3
Zondag 20 juni – 10:30 tot 12:00 uur – product 4 & 5

Let op: na aankoop van de testbox verwerkt Innofest jouw gegevens om het pakket klaar te maken voor verzending. Via je mailadres sturen wij je verdere informatie over de sessies.

Oerol Test Teevee 2021 wordt mogelijk gemaakt door InnoQuarter. Kitchen Republic is dit jaar partner en helpt onze voedselinnovators ook na Test Teevee verder.

Website by HOAX Amsterdam