NL / EN
EN

mei 11, 2021

Wat leerden de startups van testen op ESNS?

Afgelopen januari ging Eurosonic Noorderslag virtueel door. Daarmee waren ze dit jaar wederom niet alleen een platform om (nieuwe) artiesten te ontdekken maar ook duurzame initiatieven te testen. Wij hielpen vier startups met het vormgeven van een succesvolle test voor hun prototype op ESNS.

Meer over deze cases en de resultaten die ze behaalden kan je nu lezen op onze website: Goodr,Dropper, LeaseShirt & Folding Blox.

Wij hopen dat jullie net zo geïnspireerd raken door deze ondernemers die een positieve verandering teweeg proberen te brengen. En wie weet zien we jullie ideeën binnenkort wel als testcase tegemoet! Mocht je benieuwd zijn naar hoe het proces van Innofest precies werkt, vraag dan onze whitepaper hier aan.

Website by HOAX Amsterdam