NL / EN
EN

februari 25, 2021

Innofest ontvang One Single Hub subsidie!

Het kabinet streeft naar een top-5 positie in de wereld voor het Nederlandse start-up en scale-up ecosysteem. Om de regionale krachten te bundelen om start-ups en scale-ups te ondersteunen is de One Single Hub subsidie in het leven geroepen.

Innofest diende vorig jaar haar plan in en is één van de gelukkigen, die aan de slag gaat. Met het Innofest Innovatielab gaan wij de komende twee jaar samenwerken met die partijen, die al voor een lange tijd impact startups helpen: Rockstart, Get in the Ring en Impact Hub Amsterdam. Veel zin om aan de slag te gaan. Meer informatie volgt.

In 2020 hebben Impact Hub Amsterdam en Innofest al eens samengewerkt. Dit beviel goed aldus Manon Klein, Innovation and acceleration lead:
“Impact Hub Amsterdam werkt met innovatieve, duurzame ondernemers aan een beter verdienmodel en meer impact. Voor iedereen – ongeacht in welke groeifase een bedrijf zich bevindt – is het van levensbelang om altijd je aannames te blijven testen. Het werk van Innofest is daarom een belangrijke aanvulling op onze accelerators. Het dwingt de ondernemers om hun aannames te benoemen en in de echte wereld te testen.”

Website by HOAX Amsterdam