NL / EN
EN

februari 18, 2021

Meld je aan voor onze webinar: blijf innoveren in 2021

Hoe blijf je innoveren in 2021? Innovatiescout Mélanie legt het je samen met Founded in Friesland, Founded in Groningen en Ik ben Drents Ondernemer haarfijn uit tijdens onze webinar over testmogelijkheden in coronatijd. Ben jij een innovatieve ondernemer in Noord-Nederland en ben je benieuwd wat onze testexperts voor jou kunnen betekenen? Schuif dan alvast deze webinar in je agenda.

Hey ondernemers en innovatiekickstarters uit het Noord-Nederlandse ecosysteem,

Graag nodigen we je uit voor de webinar op dinsdag 2 maart van 16:45 tot 17:30 uur over blijven innoveren in 2021. Speciaal gericht op Noord-Nederlandse ondernemers die benieuwd zijn of een pilot bij Innofest hun innovatie verder kan helpen en innovatiekickstarters die willen weten wanneer ze ondernemers kunnen doorverwijzen.

Het programma
Vooraf aan de webinar komen we in de festivalsfeer met een DJ (TBA), na de introductie gaan we in op de testmogelijkheden in 2021 en schuift TT-festivaldirecteur Sander ten Bosch aan. Dan vertelt Hisse Wagt van Dropper over zijn testervaring tijdens de online versie van ESNS. We sluiten de webinar af met een online borrel en ruimte voor al jouw vragen.

Programma

16:30 Intro met mystery DJ
16:45 Kick-off
17:00 Testmogelijkheden in 2021
17:15 Interview met alumnus Dropper
17:25 Afsluiting
17:30 Digitale borrel

Wil je deze webinar niet missen?

Meld je hier aan

Website by HOAX Amsterdam