NL / EN
EN

februari 9, 2021

Oproep voor noordelijke innovators: meld je nu aan voor een pilot met Innofest

Hoe blijf je innoveren zonder stip op de horizon? Waar we eerst zo flexibel van koers veranderden wanneer de toekomstplannen wéér wijzigden wordt dat steeds lastiger. Ook bij Innofest blijven we kijken naar mogelijkheden.

De festivals waar we mee samenwerken draaien overuren, omdat ze meerdere scenario’s en daarmee meerdere festivals tegelijk organiseren. In deze onzekerheid staat één ding als een paal boven water: snelle en effectieve oplossingen voor een betere, duurzamere en socialere wereld zijn dit jaar harder nodig dan ooit.

Drie festivals stellen hun infrastructuur beschikbaar deze zomer: TT Festival (19-27 juni), Welcome to The Village (16-18 juli) en Into The Great Wide Open Festival (2 – 5 september). Ongeacht of deze festivals offline, online of in een hybride versie plaatsvinden, de focus op innovatie blijft.

Duurzame startups die thuis zijn in het circulaire circuit, de foodsector, de afvalindustrie of een bijdrage leveren aan de digitalisering of reductie van de CO2 uitstoot van het festival kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een innovatiepilot met Innofest. Benieuwd hoe zo’n pilot eruit ziet? Bekijk hier hoe het eraan toe ging op ESNS. 

Wil je meer informatie? Bekijk deze flyer of mail oc.ts1721061508efonn1721061508i@ein1721061508alem1721061508. Aanmelden kan tot 1 april. Wil je testen op TT Festival? Meld je dan aan voor 18 maart a.s.

Meld je hier aan

 

Voorwaarden

  1. Het prototype is innovatief
  2. De innovatie heeft een positieve impact op de wereld
  3. Testen op een living lab heeft een duidelijke meerwaarde
  4. Het prototype heeft (in de toekomst) een business case
  5. De ondernemer is gevestigd in Noord-Nederland
  6. Je bent beschikbaar tijdens de 4 Innolessen en de pitchmiddag

*Ken je iemand die belang heeft bij een pilot met Innofest? Help to spread the message en download onze mediakit hier. 

Website by HOAX Amsterdam