NL / EN
EN

januari 4, 2021

Innofest viert 5 jarig bestaan!

Innofest geeft ondernemers sinds 2016 de kans om hun prototypes in een zo realistisch mogelijke setting te testen. Op vooraanstaande Nederlandse festivals en sinds 2020 ook in andere living labs. Zo werden sinds de oprichting al bijna 200 prototypes via Innofest getest. In 2016 tijdens Eurosonic Noorderslag is Innofest officieel ‘geboren’ en daarom maken we 5 jaar na dato graag weer van deze gelegenheid gebruik. Vier jij het vanuit huis met ons mee?

Waar we in 2016 onze eerste cases testten tijdens Eurosonic Noorderslag, doen we het dit jaar voor de vijfde keer over. Dit keer weliswaar in een ander (digitaal) jasje. Van 13 t/m 16 januari vindt ESNS online plaats en vieren wij tegelijkertijd ons 5 jarig bestaan. En wie jarig is… trakteert!

Daarom organiseren wij op vrijdag 15 januari van 16.00 tot 17.00 uur ons jubileum en hopelijk ben jij erbij. We blikken terug op de afgelopen 5 jaar en kijken samen vooruit door onder andere:

  • De officiële onthulling van onze methodiek
  • Een woordje door Paul de Rook, wethouder Cultuur & Economische zaken gemeente Groningen
  • De Innofest BINGO & Talkshow
  • Een paar fijne plaatjes van dj Schepijs

Vier jij het vanuit huis met ons mee? Meld je dan voor 11 januari aan via onderstaande knop!

Meld je hier aan

 

Website by HOAX Amsterdam