NL / EN
EN

oktober 15, 2020

Oproep voor innovatieve ondernemers: Test je prototype op ESNS

Snelle en effectieve oplossingen voor een duurzamere en socialere wereld zijn harder nodig dan ooit. Dat deze oplossingen succesvol op de markt komen is daarom belangrijk. Toch falen er jaarlijks veel innovaties omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dat kan anders. Innofest koppelt innovatieve oplossingen aan een testplek in de praktijk en stelt met de ondernemer een pilot samen om zo veel mogelijk van de test te leren.

Het Groningse festival ESNS is de eerstvolgende locatie waarop testen mogelijk is. Dit festival vindt in januari plaats en wordt georganiseerd op 1,5 meter. Natuurlijkerwijs volgen we tijdens het testen de coronamaatregelen goed. Mocht het festival niet doorgaan, kijken we naar andere opties om de ondernemers alsnog verder te helpen. 

Vooral de thema’s sociale inclusie en duurzaamheid staan dit jaar hoog op de agenda bij ESNS, ondernemers die binnen deze thema’s actief zijn, hebben een grotere kans op een testplek.Wil je meer informatie? Bekijk deze flyer of mail oc.ts1721062689efonn1721062689i@ein1721062689alem1721062689. Aanmelden kan tot 1 december

Meld je hier aan

Voorwaarden

  1. Het prototype is innovatief
  2. De innovatie past binnen de focus van
    ESNS – met uitzondering van één wildcard
  3. Testen op een living lab heeft een duidelijke meerwaarde
  4. Het prototype heeft (in de toekomst) een business case
  5. De ondernemer is gevestigd in NoordNederland
  6. Je bent beschikbaar tijdens de 4 Innolessen en de pitchmiddag
Website by HOAX Amsterdam