NL / EN
EN

augustus 28, 2020

Ook de ondernemers van Cook3r en Twenty aangekomen op Vlieland

Pilot van Twenty

Early adapters onder ons kunnen hun hart ophalen wanneer ze dit weekend toevallig op kampeerterrein Stortemelk verblijven. De waterloze shampoo van Twenty is namelijk nog niet op de markt, maar in het Vlielandse douchegebouw is het al wel te testen. (Nu nog) normale shampoo bestaat uit 80% water en 20% zeep, bij het product van Twenty krijg je alleen de zeep en voeg je zelf het water toe. Dit betekent dat er veel minder transport en verpakking nodig is. Kampeerders geven feedback op het gebruik en het business model van het product.

Pilot van Cook3r

De ontwikkelaars van het slimme kooktoestel Cook3r begonnen gisteren al met hun test. Naast de campingwinkel vroegen ze kampeerders om hun kookstel uit te proberen en er feedback op te geven. Meer dan 15 inhoudelijke gesprekken later hebben ze al veel input op hun innovatie.

Bekijk hier welke andere ondernemers er met Innofest testten. En klik hier om je aan te melden.

Website by HOAX Amsterdam