NL / EN
EN

juni 25, 2020

Deze ondernemers willen graag jouw feedback

De ondernemers van LeaseShirt, LSTNR, Slinger en YoYo testen hun aannames via een online vragenlijst. Bij Innofest geven we deze impact ondernemers graag een platform om zo veel mogelijk resultaten binnen te halen. Help je ze mee?

LeaseShirt

Omdat veel evenementen eenmalig hun crewkleding gebruiken, kan T-shirts hergebruiken een hoop textiel besparen. Leaseshirt is bezig met de ontwikkeling van zo’n T-shirt. Om dit zo goed mogelijk op te zetten, doen de ondernemers onderzoek naar hoe de situatie nu is vanuit het oog van de crew zelf. Heb je ooit als vrijwilliger geholpen bij een evenement of festival? Vul dan de enquete van LeaseShirt in. Meer over de ondernemers vind je hier.

De vragenlijst

Slinger

Iedereen hoopt op een festivalseizoen volgend jaar. Zo ook de ontwikkelaars van Slinger. Zij ontwikkelden een app waarmee je heel eenvoudig je lege autostoelen kan delen met andere bezoekers. Met de antwoorden uit de vragenlijst gaan ze aan de slag met het verbeteren van hun service. Meer over Slinger vind je hier.

De vragenlijst

LSTNR

De app van Lstnr zet zich in om vereenzaming en sociale isolatie tegen te gaan en behulpzaamheid te versterken. Dit doen ze door mensen online en anoniem met elkaar in contact te brengen waarbij één persoon de rol van de luisteraar inneemt en de ander zijn of haar verhaal doet. Met de enquête willen de ondernemers hun specifieke doelgroep achterhalen en de behoefte bij potentiële gebruikers peilen. Meer over LSTNR vind je hier.

De vragenlijst

YOYO

De missie van YoYo is om de zeeën vrij te houden van zwerfvuil door hergebruik te stimuleren. Om de hoeveelheid afval te verminderen, wil YoYo het wegwerpservies vervangen met herbruikbaar en retourneerbaar YoYo servies. Van festivals tot kantines, er zijn talloze plekken waar dit herbuikbaar alternatief mogelijk is.
Echter, voor een positive impact op de natuur, is het van belang dat gebruikers YoYo servies zoveel mogelijk terugbrengen.
Om dit te stimuleren, zoekt YoYo een passende en catchy slogan op haar beker en maaltijdcontainers.

De vragenlijst

Website by HOAX Amsterdam