NL / EN
EN

juni 18, 2020

Ready, set… TEST!

De mensen uit het Oerol Testpanel zijn inmiddels professionals op het gebied van innovaties testen. En klaar om de banen van innovatie experts Friso, Chris en Wilbert over te nemen. Hier een overzicht van wat er de afgelopen paar dagen gebeurde.

Ondertussen bij de ondernemers...

Ondanks dat alle ondernemers de test samen voorbereidden tijdens een ‘Innoles’ was het resultaat voor veel ondernemers moeilijk voor te stellen. Het is nou eenmaal de eerste keer. Gelukkig reageren de ondernemers die tot nu toe de volle aandacht kregen van het panel tijdens de Innofest Test Teevee heel positief. De ondernemer van Ptthee zei bijvoorbeeld: “Via onze website krijgen we wel reviews binnen, maar dit geeft veel meer diepgang en inzicht. En het is een stuk gezelliger!” Ook de ondernemers van het microalgendrankje van FULFoods – zie foto hieronder – waren erg enthousiast: “We hebben nog nooit in een half uur zoveel informatie opgehaald! We willen nog meer testen, dit helpt ons enorm.”

"We hebben nog nooit in een half uur zoveel informatie opgehaald! We willen nog meer testen, dit helpt ons enorm."

Ondertussen bij de testers...

Ook de mensen van het testpanel gaan als een speer en kijken naar alles wat ze in hun handen krijgen met een zeer kritisch blik. Zo blijkt het servies van bananenbladeren van Ilai niet bestand tegen hond Moes, kan het biologisch afbreekbaar plastic waarmee het ontbijt van Grünten verpakt is niet tegen de magnetron en kan bij gebrek aan zeefje ook best voor de Ptthee ook best de mond gebruikt worden.

Ondertussen op Terschelling...

Ondanks het gebrek aan festival, is het gezellig op Terschelling. Innofest Test Teevee loopt gesmeerd en producent Rob en innovatie expert Wilbert zitten met onderstaande mensen van Slow Food Youth Network in een huisje dat eigenlijk bedoeld is voor 16 man. Morgen gaat alweer de laatste testdag van start, beginnend met een ontbijtsessie met het gered voedsel van KRUSH om 9:00 en als afsluiter de veganistische kaassaus van Willicroft 16:00 (Tip voor testers: Koop nachos!).

Website by HOAX Amsterdam