NL / EN
EN

mei 25, 2020

Webinar Invitation: Test Like Innofest

Om de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden, speelt innovatie een cruciale rol. Innofest helpt jaarlijks tientallen innovatieve ondernemers op weg naar een succesvolle marktlancering. Tijdens deze webinar vertellen we meer over onze methodiek, het belang van een goede testcase en laten we zien hoe ‘testen als Innofest’ ook de impact van jouw organisatie kan vergroten.

Woensdag 3 juni 2020 / 15:30 – 16:15
Donderdag 4 juni 2020 / 11:00 – 11:45
Meld je aan

Waarom testen als Innofest werkt
De afgelopen jaren heeft Innofest meer dan 150 cases begeleid door elf vooraanstaande Nederlandse festivals als living labs in te zetten. De door Innofest begeleidde startups zijn op diverse thema’s actief: van de transitie naar een circulaire economie tot urgente vraagstukken rond energie en voedsel. Onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen toont aan dat onze aanpak werkt. Verschillende van onze alumni hebben weten op te schalen en investeringen veiliggesteld.

Vanaf deze zomer, waarin door de uitbraak van covid-19 geen festivals kunnen plaatsvinden, richt Innofest zich ook op andere living labs en virtuele testmogelijkheden. Zo ondersteunen we ook de komende maanden startende ondernemers en versterken we regionale ecosystemen.

Aanmelden voor de webinar
Meld je snel aan voor een plek op de eerste rij. Tijdens de webinar vertelt directeur Linda Vermaat over de missie van Innofest, duikt Friso Visser in de door ons gebruikte methodiek en blikt alumnus Peter Scheer van Semilla Sanitation Hub terug op het testen met Innofest. Innovatie-expert Chris Glerum modereert de webinar, die 45 minuten duurt en waarbij nadrukkelijk tijd is voor vragen van deelnemers.

Kan je onverhoopt op beide data niet, maar wil je wel meer weten over onze methodiek? Meld je alsnog aan en vermeld dit. Chris neemt dan contact met je op.

Website by HOAX Amsterdam