NL / EN
EN

april 1, 2020

Innofest steunt #hackthecrisis

Dit weekend komt de snelgroeiende wereldwijde beweging #hackthecrisis naar Nederland. Het team van Innofest organiseert samen met onder meer TNWStartupAmsterdamStartupbootcampGoodUpBrain FuelWomen in AIHoaxSmartCamelscoronacommunitycare.nl en EY de Nederlandse editie die van 3 t/m 5 april plaatsvindt.

#hackthecrisis is een wereldwijde beweging die twee weken geleden is gestart door de Estse accelerator Garage48 om met oplossingen te komen voor de coronacrisis. Sindsdien zijn er digitale hackathons georganiseerd in meer dan 41 landen, waaronder Duitsland, Australië en India.

Tijdens de 48-uur durende hackathon proberen de deelnemende teams met oplossingen te komen om de coronacrisis te bestrijden. Het gaat hierbij om oplossingen die we snel lokaal kunnen testen en met behulp van de juiste partners op schaal kunnen implementeren om levens te redden en te verbeteren. Zondag kiest een jury onder leiding van Boris Veldhuijzen van Zanten, CEO van TNW, de winnende oplossingen van de Nederlandse editie.

Ook een bijdrage leveren?
Om zoveel mogelijk impact te maken, zijn we op zoek naar deelnemers, mentoren en partners:

  • Deelnemers komen in teams bijeen om innovatieve oplossingen te bedenken voor deze crisis.
  • Mentoren begeleiden de deelnemende teams en helpen zo hun impact te maximaliseren.
  • Partners creëren bewustwording door content te delen via hun kanalen, geldprijzen en prijzen in natura te leveren voor de winnende oplossingen en door de boodschap van #hackthecrisis te versterken.

Meld je aan via de website, dit kan tot donderdag 2 april 23.59 uur!

Website by HOAX Amsterdam