NL / EN
EN

oktober 16, 2019

Ontmoet de nieuwe directeur van Innofest: Linda Vermaat

Wie is Linda?

Linda is 35 jaar, getrouwd en moeder van een vrolijke baby. Verder richtte ze drie organisaties op: Slow Food Youth Network, Professional Rebel en TwentieFour. Ook werkt ze als startup scout bij de Postcode Lottery Green Challenge en is ze een veelgevraagd spreker over impact-innovatie. Dat geeft ze bijna allemaal op om bij Innofest aan de slag te gaan. Door haar ervaring weet ze maar al te goed met welke struggles startende ondernemers kampen. Ook heeft ze zelf al de nodige op haar naam staan. Dit is ook meteen één van de redenen dat Linda de uitdaging bij Innofest aangaat.

“Ondernemers moeten de ruimte krijgen om vroeg te experimenteren, fouten te maken en daarvan te kunnen leren. Dit vergroot de kans op slagen oftewel meer impact.”

De huidige directeur Anna van Nunen kijkt terug op vier fantastische jaren waarin het team en Innofest steeds sterker is geworden. “Innofest is klaar voor een volgende stap en dat kan het beste gedaan worden door een directeur met nieuwe ideeën en kennis. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Linda de juiste persoon is om Innofest verder te laten groeien”. Linda wordt vanaf nu ingewerkt en neemt de stok op 25 oktober officieel over.

Je komt Linda binnenkort ongetwijfeld tegen. Kun je niet wachten? Mail haar alvast op oc.ts1721404226efonn1721404226i@adn1721404226il1721404226.

Website by HOAX Amsterdam