NL / EN
EN

mei 1, 2024

Innofest is op zoek naar een stagiair innovatiescout!

Innofest zoekt per 1 september 2024 een stagiair innovatiescout die kansen weet te creëren voor innovatieve ondernemers. De stage is voor 3 of 4 dagen in de week en de stageopdracht is voor 6 maanden. Solliciteer vóór 7 juni door te mailen naar oc.ts1721067923efonn1721067923i@nib1721067923or1721067923. Hem kun je ook al je vragen stellen.

DE OPDRACHT

Als stagiair(e) innovatiescout loop je mee en help je mee bij het matchen van impact ondernemers aan onze projecten en partners. Je legt contact met onze ondernemers en adviseert hen over de kansen en hun mogelijkheden om te testen. Je leert hoe je de behoeften van ondernemers in beeld brengt en hoe je met hen mee kunt denken. Je wordt een bekend gezicht bij ondernemers want ze zullen je keer op tegen komen bij impact events in heel het land. Zo leer jij veel ondernemers kennen en bouw je een groot netwerk op. Ons team van zes collega’s werkt nauw samen en ziet elkaar 2 dagen in de week.

MUST HAVES

> Jij hebt interesse in duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie;
> Je bent sociaal en communicatief sterk;
> Je houdt van overzicht en bent gestructureerd. Wellicht heb je al eens gewerkt met een CRM systeem (wij werken met Airtable);
> Je kan zelfstandig werken, maar vraagt ook om hulp als je er niet uitkomt;
> Je bent bereid om soms tijdens het weekend stage te lopen (festivals en evenementen zijn in het weekend).

NICE TO HAVES

> Je bent goed in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
> Je bent bedreven in contact maken via email of telefoon met mensen buiten het team, om zo de informatie te krijgen waar jij naar op zoekt bent;
> Je hebt kennis over of ervaring met het ondernemerschap.

WIJ BIEDEN

> Een stageplek voor 3 of 4 dagen in de week voor een periode van 6 maanden (zodat je het hele festivalseizoen meepakt), waarvan je 2 dagen per week op kantoor zit. We hebben een kantoor in Amsterdam en in Groningen. De andere dag(en) werk je vanuit huis;
> Een dynamische klus waarin ondernemerschap, duurzame innovatie en festivals samenkomen;
> Je maakt kennis met ons innovatie- en duurzaamheidsnetwerk en blijf hier ook onderdeel van;
> De stagevergoeding bedraagt E 500, – per maand op basis van 40 uur per week. Plus reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding en telefoonkostenvergoeding.

OVER INNOFEST

Onvoldoende testen van een prototype kost ondernemers een hoop tijd, geld én energie. Omdat het belangrijk is dat innovaties met maatschappelijke impact effectief en succesvol de markt opkomen, helpt Innofest ondernemers met het vormgeven van een pilot en koppelt ze vervolgens aan een testlocatie, zoals festivals.

REAGEREN

Is dit iets voor jou? Wij zijn benieuwd waarom je stage wilt lopen bij Innofest. Vertel ons kort en bondig waarom jij dit bij ons wilt doen, wat je bij ons wilt leren en wat je ons gaat bieden. Solliciteer vóór 7 juni door een email te sturen naar oc.ts1721067923efonn1721067923i@nib1721067923or1721067923 en hopelijk kunnen we binnenkort samen aan de slag!

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 20 juni.

Website by HOAX Amsterdam