NL / EN
EN

september 21, 2022

Innofest gaat internationaal

Samen met LiveGreen, One Resilient Earth en Green Events slaat Innofest de handen ineen om duurzame innovatie op festivals stimuleren. Tijdens de Test Like the Best workshop kan een beperkt aantal Europese startups ontdekken waarom de festival- en creatieve industrie een interessante markt voor hen is en hoe ze hun aannames kunnen testen. Doe jij mee? Je kan je aanmelden tot 14 maart via deze link.

Het programma

Na de Test Like the Best workshop wordt een aantal startups geselecteerd om deel te nemen aan twee aanvullende workshops waarin zij hun testcase voorbereiden samen met een testexpert. Na de derde workshop krijgen twee startups een testplek op een internationaal festival, zoals EurosonicNoorderslag, Lowlands of Into The Great Wide Open. We zijn specifiek op zoek naar startups die innovaties ontwikkelen om de festivalsector en culturele industrie te verduurzamen. Voor meer info kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Waarom zou je je aanmelden?

  • Je leert hoe je je prototype goed kunt testen, aan de hand van een bewezen methode die al door meer dan 230 startups is toegepast;
  • Je krijgt toegang tot unieke testlocaties op Europese festivals;
  • Je verzamelt waardevolle feedback om je prototype verder te ontwikkelen;
  • Je creëert zichtbaarheid voor je bedrijf;
  • Je duikt in een nieuwe markt: de festivalindustrie, een miljoenenindustrie.

Over Innofest

Innofest geeft ondernemers de kans hun innovatieve prototypes in de praktijk te testen. Dit gebeurt op festivals en andere living labs: testlocaties die zo dicht mogelijk bij de realiteit komen en daarmee zeer geschikt zijn om aannames te valideren. Kijk op de website voor meer informatie over hoe en waarom deze methode werkt en welke innovatiepilots ze tot nu toe hebben gedaan.

Schrijf je nu in

Ben jij een duurzame ondernemer met een innovatie voor festivals, zoals een oplossing voor watertekort, afval of energie? Meld je nu aan. Dit kan tot 14 maart via deze link.

Website by HOAX Amsterdam